Kita ngarep-arep kanggo terus ngiringan pelanggan karo produk kualitas lan layanan profesional!Anggere perlu customer, kita kene kapan wae!

babagan
Kehui

Xingtai Kehui Trading Co., Ltd. minangka perusahaan dagang komprehensif sing nggabungake produksi, penjualan lan pengadaan.Perusahaan lan pabrik dumunung ing Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, sing nduweni sajarah dawa lan sugih mineral.Saiki, produk perusahaan kalebu fly awu, cenosphere, perlite, kaca kothong microsphere, etc., aplikasi saka produk dirancang kanggo bahan insulasi refractory, bahan bangunan, industri Petroleum, bahan insulasi, industri lapisan, aerospace lan pembangunan spasi, plastik. industri, produk plastik sing diperkuat serat kaca lan bahan kemasan.

Kita fokus ing kualitas sing apik banget saka tuku bahan mentah nganti rampung adol produk. Iku ora mung tanggung jawab kita nanging uga sikap kita.Iku proses kita kanggo referensi sampeyan.

warta lan informasi

1639390718(1)

Akeh Cenospheres, Akeh Aplikasi

Sanajan sampeyan ora ngerti, jagad modern duwe akeh alasan kanggo ngucapke matur nuwun kanggo cenospheres.Sawetara wong ngerti babagan orane, malah luwih sithik wong sing ngerti asale saka ngendi.Senajan sekilas ing Wikipedia, sumber kabeh sumber, bakal ngandhani sing ora ngerti yen, "A cenosphere is a ligh...

Deleng Rincian
微信图片_20211222183734

Microspheres Kaca Kothong duwe titik leleh dhuwur lan ora bakal decomposed ing suhu dhuwur

Microspheres Kaca kothong ora bakal decomposed ing titik leleh dhuwur lan suhu dhuwur, kang bisa nambah geni retardant lan suhu deformasi termal produk.Manik-manik kaca uga bisa nambah tampilan lan ngilangi paparan serat kaca.Modifikasi serat kaca digunakake ing macem-macem ...

Deleng Rincian
微信图片_20211222183734

Mikrosfer Kaca Berongga raket banget karo urip saben dinane

Mikrosfer Kaca Berongga bisa dipérang dadi jinis aplikasi mekanik, jinis aplikasi mekanik presisi, jinis dekorasi lan liya-liyane.Manik kaca kothong digunakake ing mesin tliti dhuwur, umume kanggo nggunakake manik kaca kanggo mbusak rereget lan karat bagean mesin nang, supaya ...

Deleng Rincian
jgh-2

Katrangan rinci babagan sepuluh bahan refraktori insulasi paling lengkap

Refraktori insulasi termal nuduhake refraktori kanthi porositas dhuwur, Kapadhetan akeh kurang, lan konduktivitas termal kurang, uga dikenal minangka refraktori entheng.Kalebu produk refraktori insulasi panas, serat refraktori, lan produk serat refraktori.Miturut suhu panggunaan: low-...

Deleng Rincian
jhgfuyt

Metode identifikasi fly ash

Jinis fly ash (1) "Desulfurization Ash" Sirkulasi teknologi fluidized bed boiler bisa efisien ngobong batu bara belerang dhuwur.Kanggo ngurangi emisi SO2, asring perlu kanggo njupuk langkah desulfurisasi.Abu fly sing diasilake yaiku CFB desulfu ...

Deleng Rincian